Reviews

Inmiddels ken ik Oscar al weer heel wat jaartjes en heb ik op diverse vlakken met hem mogen werken. Een mooie man met krachtige energie die heel veel mooie technieken inzet om de persoonlijke processen een veilige bedding te geven en maximaal te ondersteunen.

Ik kan het werk van Oscar dan ook absoluut aanbevelen!

Edwin van Korlaar

WAT EEN MAN. Oscar leren kennen op het retrait van Switch in maart 2023. Hier hebben wij een heerlijke connectie ontwikkeld waardoor ik in maart 2024 de behoefte voelde om hem te contacten om mij als coach te begeleiden in een traject. Op gebied van mind, body, relaties en business heeft hij mij geholpen. Onwijs dankbaar dat ik deze stap heb gezet met Oscar. Zijn manier van begeleiden, spiegelen en energetisch laten reizen heeft me geholpen waardoor ik veel progressie heb gemaakt en dat allemaal in 3 maanden! Oscar is een onwijs mooie en down to earth man die het balans weet te vinden tussen relativeren en spiritueel laten zijn. Mocht ik in de toekomst een coach nodig hebben is Oscar the guy!

Tiemen Bandstra

Ik ken Oscar nu zo’n 12 jaar. De manier waarop hij naar dingen kijkt is verfrissend. Hij heeft een unieke manier van “de spiegel voorhouden”. Hij zorgt ervoor dat je verder komt zonder dat hij zegt wat je moet doen.

Dylan Kopp

Oscar heeft mij gedurende een aantal sessies begeleid om mij bewuster te maken van waarom ik doe wat ik doe en waar dit vandaan komt. Onze gesprekken en zijn methodiek geven mij inzicht, energie en zetten mij op een positieve manier aan het denken. Door helderheid te krijgen in mijn leven ervaar ik meer rust en vanuit hier ben ik mijn leven anders aan het inrichten.

Leonore van der Linden