Recensies

Heel erg fijn, voelde als thuiskomen. 

 

De verbinding met mijn ouders is alleen maar beter geworden. Voelde meteen veel meer rust in mijzelf. 

 

Het was een hele mooie ervaring.

 

Siem (39 jr.)

 

 

Begeleiding was professioneel en fijne mensen

 

Ik heb meer losgelaten van wat men verwacht of denkt over bepaalde situaties, we leven meer ons eigen leven dan te bemoeien met ieder maar ook dat mijn ouders  iets wat opener zijn naar mensen uit mijn kring.

 

Ik leef meer bij mezelf, laat het oordeel sneller los van anderen. Bijzondere ervaring, zeker de moeite waard om een keer aan deel te nemen!

 

Kevin (22 jr.)

 

Super, erg fijn om mijn ervaringen te delen. 

 

De mannencirkel met als thema “de Moeder” was een bijzonder mooie ervaring. Een innerlijke reis die mij veel inzicht heeft gegeven in het “ontstaan” van bepaalde patronen in je eigen denkwijze, hoe hier het beste mee om te gaan en een positieve ontwikkeling in door te maken. 

 

Voelt alsof de connectie met mijn ouders intenser en intenser wordt. Het voelt ook beter nu bij het samen zijn en er worden meer dingen besproken over het leven. Meer openheid in communicatie en zaken die besproken worden.

 

Een fantastische ervaring én reis om met deze mannen te mogen ondergaan.

 

Edwin (41 jr.)

 

Een mannencirkel, je open stellen, je twijfels delen, je gevoel tonen en toch gewoon man zijn. Letterlijk in een kring vol vertrouwen, herkenning, begrip en steun.

 

Wanneer je je als man, in de rol van partner, vader, buurman of collega niet altijd in balans, of je alleen voelt, is deze oude wijze van samenzijn als mannen onder elkaar, voor mij een nieuwe traditie voor broederschap, diepgang, spiritualiteit en transformatie.

 

Allemaal met oprechte,warme, lichtvoetige en rustige begeleiding.

 

Pascal (47 jr.) 

De begeleiding was en is heerlijk relaxt en liefdevol en ze tonen begrip voor iedereen!

 

De verbinding en energie met mijn ouders was altijd al een redelijk, maar ik moet zeggen dat het de afgelopen tijd naar goed is gegaan!

 

Het valt me op dat na de sessie het wel lijkt dat ik en mijn vader elkaar beter begrijpen en meer begrip tonen voor elkaars manier van leven en denken!

 

Het contact met mijn moeder is en was altijd al super! Mijn moeder is voor mij mijn hele leven al een geweldige lieve en begripvolle moeder! Maar ik merk wel op dat ik mijn moeder nog meer waardeer en het ook makkelijker naar haar uit spreek!

 

Ik vond mijn eerste ervaring in een MannenCirkel geweldig ervaring!

 

Deze fijne, wijze en openminded kerels zou ik dagelijks wel om me heen willen hebben!

 

Johan (49 jr.)


Wat een mooie en krachtige MannenCirkel. De energie van alle verschillende mannen die in een veilige bedding ook hun kwetsbaarheid laten zien. Met een mooi team die alles krachtig, rustig en met humor begeleiden. Een aanrader.


Aldo (46 jr.)