Over mij

 

In mijn ervaring als mens, zoon, vader, man, (liefdes)partner en 15 jaar als ondernemer in de sportwereld heb ik het bekrachtigende pad van beter leren voelen, je intuïtie (hart) volgen, zelf mogen ontdekken. 

 

Ik voel mijzelf een energieke facilitator en verbinder. Ik hou van het ontwortelen van een probleem, het innerlijke werk en de energie in beweging brengen. Allemaal vanuit een veilige bedding met compassie, openheid, verwondering en volledig jezelf mogen zijn. 

 

In de opleidingen en cursussen NLP Practitioner, Touch of Matrix, Transformatief Coach en Energiewerk heb mijn waarnemingen en zuiver voelen mogen ontwikkelen.

 

“Learn to trust your Energy”

 

Ik mag graag mediteren, sporten, nieuwe dingen ontdekken, groeien en in de natuur zijn.  Als vader van twee zoons ervaar ik hoeveel impact innerlijk werk heeft in de verbinding met mijzelf en mijn dierbaren.

 

De aanwezigheid van een volwassen mannelijke & vrouwelijke energie in balans  om het leven in alle veiligheid te kunnen ontdekken, is wat ik iedereen wens. 

 

Het creëren en behouden van een energiek lichaam, een bekrachtigende mindset, liefdevolle (intieme) relaties tot aan een missie met voldoening.  

Eigenaarschap over jezelf, integriteit naar jezelf en anderen en dankbaarheid zijn voor hem de belangrijke kwaliteiten om een leven met voldoening te omarmen. 

 

Het hart is voor mij de plek waar wij alles samen komt en Meesterschap zich ontvouwt.  Het geloof dat alles wat je nodig hebt in het leven er al is, speelt een grote rol bij mijn kijk op manifesteren.

 

Uiteindelijk geloof ik dat wij de “perfecte” fit voor ons leven zijn.  Waar wij ons ook op onze reis bevinden en wat er ook gebeurt.

 

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

* verplicht in te vullen