Over Oscar

 

In mijn ervaring als mens, zoon, vader, man, (liefdes)partner en 15 jaar als ondernemer in de sportwereld heb ik het bekrachtigende pad van beter leren voelen, je intuïtie (hart) volgen, zelf mogen ontdekken.

 

 

Ik voel mijzelf een energieke facilitator en verbinder. Ik hou van het ontwortelen van een probleem, de energie in beweging te brengen en het innerlijk werk te doen. Allemaal vanuit een veilige bedding met compassie, openheid, verwondering en volledig jezelf mogen zijn. 

 

 

In de opleidingen en cursussen NLP Practitioner, Touch of Matrix, Transformatief Coach en Energiewerk heb ik mijn bewuster waarnemen mogen ontwikkelen.

 

 

“Learn to trust your Energy”

 

 

Ik mag graag mediteren, sporten, nieuwe dingen ontdekken, groeien en in de natuur zijn.  Als vader van twee zoons ervaar ik hoeveel impact welke het innerlijk werk heeft in de verbinding met mijzelf en mijn dierbaren.

 

 

De aanwezigheid van een volwassen mannelijke & vrouwelijke energie in balans om het leven in alle veiligheid te kunnen ontdekken, is wat ik iedereen van jong tot oud wens. 

 

 

Het creëren en behouden van een energiek lichaam, een gebalanceerde mindset, liefdevolle (intieme) relaties tot aan een betekenisvolle (ziels)missie met de gewenste voldoening.  

 

Eigenaarschap over jezelf, integriteit naar jezelf en anderen en dankbaarheid zijn voor mij belangrijke kwaliteiten om een leven met voldoening te omarmen. 

 

 

Het hart is voor mij de plek waar wij alles samen komt en Meesterschap zich ontvouwt.  Het geloof dat alles wat je nodig hebt in het leven er al is, speelt voor mij een grote rol het creëren van meer innerlijke vrijheid.

 

 

Uiteindelijk geloof ik dat wij de “perfecte” fit voor ons leven zijn. Waar wij ons ook op onze reis bevinden en wat er ook gebeurt.

 

 

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.