CIRCLE OF MEN – OWN YOUR FIRE

Voor mannen die de moed en commitment voelen om te veranderen.

 

Deze mannendag is voor jou wanneer je herkent dat je soms uitgeblust de dag door gaat. Weinig energie hebt, snel gefrustreerd bent en niet aanwezig. Dat je moeite hebt met grenzen stellen of over je grenzen heen laat gaan. Wanneer je voelt dat het tijd is voor verandering en je weet dat je meer uit jezelf kan halen, maar nog niet weet hoe.


Wij ervaren dat wanneer je in verbinding komt met je innerlijk vuur, je met meer plezier, kracht en voldoening in het leven staat. Doen waar je enthousiast van wordt. Voluit het leven beleven. En bijdragen door je unieke talenten uit te dragen. 

 

In verbinding met je ‘passie’ en ‘purpose’ stroomt er meer energie. Ervaar je meer daadkracht, zelfvertrouwen en verbinding. 

 

Deze dag staat in het teken van het transformeren van wat jouw innerlijk vuur doet doven!

 

We gaan werken aan het loslaten van beperkende overtuigingen, saboterende gedragspatronen, blokkades op emoties en trauma’s. 

 

Je komt in verbinding met je lichaam en er ontstaat ruimte om meer vanuit je hart te leven. Stap voor stap jouw innerlijk vuur expanderen. 

 

De inhoud van de dag bestaat uit:

-> Groepsprocessen

-> Sharing circles

-> Begeleide ademsessies 

-> Transformatie werk en natuurlijk Vuur! 

 

Oscar, Lars en Twan zijn bekende in het transformatie werk. Opgeleid door onder ander Altazar Rossiter en Robert Bridgeman weten ze wat er voor nodig is om een stevige bedding neer te zetten. 

 

Alle drie maken we onze unieke veranderingen door in het man zijn. Door innerlijk leiderschap te nemen en met eerlijkheid naar onszelf en onze omgeving te kijken, ontstaat er groei, balans en verruiming. 


Voel jij de uitnodiging?


Tijd: 9:30u tot 17:30

Investering: 179 euro incl. lunch

Locatie: de Rosse, Blankenadijk 2, 7437 PP Bathmen