MannenCirkel 

Emoties zijn zo’n wezenlijk onderdeel van wie we zijn als man en als mens. En toch praten we er niet vaak over. En al zeker niet met andere mannen. Het kan oncomfortabel voelen om het erover te hebben. 

 

Dat is ook niet zo gek; velen van ons hebben geen rolmodellen gehad in het praten over wat je voelt of ervaart. Zeker niet op een lading vrije en volwassen manier. 

 

Ben je nieuwsgierig naar hoe andere mannen de rol als man belichamen? Welke vragen ze hebben, wat hun uitdagingen zijn? 

 

Als onderdeel van het ontdekken van Man Zijn faciliteer ik MannenCirkels. Ook vanuit het idee dat mannen al duizenden jaren lang met elkaar rond het vuur zitten en op een volwassen manier praten over het leven.

 

Om het Man Zijn meer tot leven te brengen, in een ontmoeting waarin je samen kunt leren en groeien. Ook als je nog geen ervaring hebt met een MannenCirkel ben je van harte welkom!

 

Veiligheid en vertrouwen staan centraal tijdens deze bijeenkomsten. Alles wat gedeeld wordt, blijft in de Cirkel. Er wordt ook niet met anderen over gesproken. Zo kan iedereen zich op zijn gemak voelen en met een gerust hart en een open geest meedoen. 

 

Wil je erbij zijn? Schrijf je in via onderstaand formulier.

 

Heb je nog vragen over deze Mannencirkel? Stuur dan even een bericht.

 

Tijd: 13:00 – 18:00u

Locatie: Lifestyle Centre, Tjalkstraat 2, 8102 HG, Raalte

Investering: 88 euro 

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

* verplicht in te vullen