Healing Day

 
Banden opschonen met je ouders
 

Tijdens deze healing day gaan we de binding die je hebt met je ouders opschonen. Het gaat hierbij om de innerlijke keuze die je maakt en dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Je laat los wat niet van jou is en neemt aan wat wel van jou is.

 

Soms lijkt het of je te veel verbonden bent met je ouders. Je kan de ander niet loslaten. Je blijft boos, teleurgesteld, verwijtend, afhankelijk of bijvoorbeeld overbezorgd naar je ouders toe. Dan is er sprake van een binding in plaats van verbinding. 

 

Bij een binding kan je je voorstellen dat een onzichtbaar, kort, niet rekbaar touw tussen twee mensen is gespannen. Steeds als jij een stap wilt zetten, zeul je de last en het gewicht van de ander mee. Wanneer die ander een beweging maakt, moet jij moeite doen om niet meegetrokken te worden en je evenwicht bewaren. Dit is geen prettige manier van leven. Binding is energie vanuit ongezonde loyaliteit en van lage trilling.

 

Een verbinding tussen twee mensen omvat ook een niet zichtbaar touw, maar dan betreft het een lang en flexibel touw. Steeds als een van de twee een beweging maakt, viert het touw mee en geeft het de ruimte die nodig is. Ondertussen voel je je wel verbonden met elkaar, waardoor je kracht en energie van de ander kan en wil aannemen. In een verbinding stroomt het geven en ontvangen op een vloeiende manier. Verbinding is energie vanuit liefde en van hoge trilling. 

 

We gaan in deze workshop de banden, tussen jou en je ouders, van lage trilling opschonen. Zodat er meer ruimte komt voor liefde.

Liefde is er altijd!

Dit betekent niet dat iemand ergens de ‘schuld’ van krijgt. Het betekent dat je vanuit een ander perspectief, vanuit een anders standpunt gaat kijken en voelen.

Je creëert ruimte voor de doorstroom van liefde

Je ruimt oud zeer, verdriet en pijn op

Je kiest voor jezelf vanuit de liefde voor jezelf

Je schoont energie van lage trilling op

Vanuit lichtheid, liefde en plezier begeleiden wij jou in het opschonen van deze energetische banden. Schrijf je nu in en verander van binnenuit jouw eigen perspectief ten opzichte van je ouders. Zodat de liefde meer ruimte krijgt om te stromen. Het maakt hierbij niet uit of je ouders nog in leven zijn of niet.